icon Renoverabadrum.se
Kontakta oss

Renoverabadrum.se uppkom i samband med att en av oss bakom sajten skulle renovera sitt badrum hemma och förvånades av den långa och jobbiga processen att hitta hantverkare som kunde åta sig jobbet. Så svårt skall det inte vara att få hjälp med badrumsrenovering, det är ju jobb som är värda mycket pengar. Sagt och gjort så startade vi utvecklingen av en tjänst där man skall slippa jaga lämpliga företag utan istället själv bli kontaktad av dom. För det är precis så det skall vara tycker vi! Man anger kostnadsfritt vad man behöver ha hjälp med och sedan får intresserade hantverkare ta kontakt med den potentiella uppdragsgivaren. Hur enkelt som helst!

Renoverabadrum.se ägs av Trove AB men utveckling och drift sker i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se) Företagen bakom sajten har mycket lång erfarenhet av utveckling och drift av stora kundorienterade tjänster på webben. Vi finns lokaliserade i Trollhättan.

Om du funderar över något så kan du använda nedanstående formulär för att skicka e-post till oss eller så kontaktar du oss på telefonummer 08-580 800 05.